Voorbeeld CV 25

Voorbeeld CV’s

Een Curriculum Vitae is één van de belangrijkste elementen van je solliciteert. Het schrijven en maken van een goed  CV is echter niet altijd eenvoudig. Niet alleen de inhoud van het CV moet optimaal geschreven worden, ook het uiterlijk van het CV kan een onderscheidende factor zijn bij je sollicitatie. Wij krijgen vaak de vraag welk CV ontwerp het best past bij een bepaalde functie. Dit is echter moeilijk te beantwoorden. Welk CV ontwerp het beste is hangt van verschillende omstandigheden af. Dit is niet alleen afhankelijk van het werkveld waarin je solliciteert, maar bijvoorbeeld ook van de functie, het bedrijf en natuurlijk ook van jouw eigen persoonlijkheid en smaak. In onze CV tips vind je meer informatie over hoe te bepalen welk CV ontwerp het best bij jou past. In dit overzicht van voorbeeld CV’s hebben we een aantal verschillende categorieën op een rijtje gezet om je een idee te geven welke mogelijkheden er zijn op het gebied van CV design. Veel van deze voorbeeld CV’s zijn in onze webshop te koop als CV template waarmee je zelf een CV kunt maken in Word of PowerPoint.

Voorbeeld CV Creatief

Met de uitstraling van je CV kun je jezelf onderscheiden van andere kandidaten. Een creatief biedt een goede mogelijk om je CV op te laten vallen tussen alleen saaie standaard CV’s in zwart wit. Een creatief CV is echter niet voor iedereen geschikt. Vooral bij functies waarbij creativiteit belangrijk is, kan een creatief CV een goed middel zijn om je creativiteit te tonen bij je sollicitatie. Ondanks de creatieve uitstraling bieden deze creatieve voorbeeld CV’s voldoende mogelijkheden om alle belangrijke informatie in het CV te verwerken. De onderstaande voorbeeld CV’s zijn een selectie van de creatieve CV ontwerpen in onze CV template collectie. Naast deze voorbeeld CV’s hebben we ook CV’s met een meer zakelijke uitstraling met toch een kleine subtiele creatieve details, waardoor je een opvallend CV kunt maken zonder je professionele uitstraling te verliezen.

Voorbeeld CV 5 creatief
Voorbeeld CV 3 creatief
Voorbeeld 32 creatief
Voorbeeld CV 5

Voorbeeld Infographic CV

Een infographic is een document waarin informatie vooral grafisch wordt uitgebeeld. Het is de bedoeling dat een infographic uitgebreide informatie op een snelle manier duidelijk maakt. Een goede infographic CV kan er daarnaast voor zorgen dat uw CV extra opvalt en dat de informatie op een overtuigende manier wordt weergegeven.  Het kan echter wel moeilijk zijn om alle gedetailleerde informatie van een CV te verwerken in een CV. Een infographic CV is bij uitstek geschikt bij een open sollicitatie. Het is ook mogelijk om slechts een aantal elementen van een infographic te gebruiken naar de tekst van het CV. Op deze manier kun je alle detailleerde informatie in het CV verwerken met daarbij een aantal opvallende elementen. Een infographic CV vraagt wel bepaalde grafische vaardigheden van de maker, daarnaast kan het een hele uitdaging zijn om de meest relevante informatie van het CV op een goede manier te vangen in een grafische weergave.

Hiernaast een voorbeeld infographic CV gemaakt door De Leydsche. Dit voorbeeld infographic CV is helaas niet als CV template beschikbaar.

Voorbeeld infographic CV

Voorbeeld CV manager

Als manager wil je er zeker van zijn dat je een professionele eerste indruk maakt met je sollicitatie. Een professioneel CV ontwerp zoals de onderstaande voorbeeld CV’s kunnen je sollicitatie een extra professionele uitstaling geven.

voorbeeld CV template 10
Voorbeeld CV manager
voorbeeld CV 30 zakelijk
voorbeeld CV manager vrouw 22

Voorbeeld CV starter

Als starter op de arbeidsmarkt heb je nog geen goed gevuld CV. Het is dan ook niet nodig om een onnodig lang CV te maken, als starter volstaat een CV van 1 pagina. Wanneer je helemaal nog geen relevante werkervaring hebt kun je er zelfs voor kiezen om de informatie over je opleidingen vóór de informatie over werkervaring te plaatsen.

voorbeeld cv starter
Voorbeeld CV opvallend
Voorbeeld CV 6
voorbeeld cv zonder foto 12
voorbeeld cv zonder foto 11

Voorbeeld CV zonder foto

Niet iedereen vindt het nodig om een foto op het CV te plaatsen. Hoewel het in Nederland en België goed geaccepteerd is om een foto op het CV te plaatsen, zijn er ook landen, zoals de Verenigde Staten of Groot-Brittanië, waar een foto op het CV niet gangbaar is.

Wil jij zelf aan de slag met één van deze voorbeeld CV’s in Word of PowerPoint?

De bovenstaande voorbeeld CV ’s zijn een selectie van voorbeeld CV’s ontworpen door De Leydsche. Wij ontwerpen onderscheidende voorbeeld CV ’s van creatief tot zakelijk en voor starters tot seniors op de arbeidsmarkt. Zelf je CV maken? Het is ook mogelijk om de voorbeeld CV ‘s als template te kopen waarmee je zelf je een opvallend CV kunt maken. De CV templates zijn onderscheidend met een professionele uitstraling.

  • CV template in Word (.docx) en PowerPoint (.pptx)
  • Open bestanden en daarom eenvoudig zelf te bewerken
  • Overzichtelijk CV Lay-out
  • Al vanaf €6,- per CV template
  • Direct downloadbaar na betaling
  • Veilige online betaling binnen iDEAL, Paypal, Credit Card of Bancontact/MisterCash

Wil je liever een Engelstalig CV template kijk dan hier: Click here to see our international website