Werkwijze

Stap 1: Kies een cv sjabloon

De Leydsche biedt een brede selectie CV templates, van een creatief CV tot een meer formeel CV template. Kies een CV Template dat bij jouw stijl past, maar kijk ook goed of het sjabloon past bij de baan en het werkveld.

Alle CV Templates zijn gemaakt in zowel MS Word als MS PowerPoint. Bij aanschaf krijg je beide versies, je kunt zelf kiezen welke versie je gebruikt.

Houd rekening met de volgende systeem vereisten:

  • Een computer met MS Office (Word/PowerPoint) 2007 of een nieuwere versie is vereist om de sjablonen te kunnen bewerken.
  • Basiskennis en ervaring met Word of PowerPoint is nodig om de sjablonen te kunnen bewerken. Het bewerken is niet moeilijk, mits je bekend bent met de basis functionaliteiten van Word of PowerPoint.
  • Wij raden aan om een desktop of laptop computer te gebruiken voor het bewerken van de sjablonen. Bewerken op een telefoon of tablet is erg moeilijk door het ontbreken van een muis.

Stap 2: Plaats de bestelling

Heb je een mooi CV template gevonden? Plaats een bestelling en je kunt binnen 5 minuten direct zelf aan de slag met de CV layout.

Volg de volgende stappen:

  • Klik bij jouw gekozen CV template op de bestelknop
  • Vul het online bestelformulier in (let op: vul het juiste e-mailadres in, naar dit e-mailadres wordt de downloadlink gestuurd)
  • Kies de betaalwijze van jouw voorkeur: iDEAL, Bancontact/mistercash, PayPal of Credit Card (via PayPal, geen PayPal account vereist)
  • Rond de betaling volledig af

Stap 3: Download de bestanden

Direct na het afronden van de betaling ontvang je automatisch een mail met daarin de downloadlink waarmee je de CV template bestanden kunt downloaden. Daarnaast kun je ook de downloadlink gebruiken op de webpagina waar je op belandt direct na de betaling.

Controleer de spambox van je mail account wanneer je de mail met downloadlink niet direct ontvangt. Helaas komt het wel eens voor dat de mail daarin belandt.

Voor sommige CV templates is het nodig om extra lettertypes te downloaden en te installeren voordat je aan de slag kunt met de layout. De downloadlinks naar deze lettertypes vind je in de meegeleverde .txt file. In het eveneens meegeleverde instructiedocument vind je meer uitleg over de installatie van lettertypes.

Stap 4: Bewerk je CV template

Na het downloaden en het installeren van de benodigde bestanden, raden we je aan eerst het meegeleverde instructiedocument door te lezen. Hierin vind je handige tips en uitleg over het bewerken van je Curriculum Vitae.

Kies in welk programma jij je CV wilt maken; Word of PowerPoint.

Ben je klaar met bewerken, sla je CV dan ook op als PDF. Gebruik de PDF versie om je cv digitaal te versturen. Je weet dan zeker dat de ontvanger je CV precies hetzelfde ziet, zonder verspringingen of verschuivingen van regels of foto’s.