Werkwijze

Stap 1: Kies een cv sjabloon

De Leydsche biedt een brede selectie cv sjablonen, van hele creatieve cv lay-out tot meer formele cv opmaak. Kies een cv sjabloon dat bij jouw stijl past, maar let ook op het de baan en het werkveld waar jij naar op zoek bent.

Alle cv sjablonen zijn gemaakt in zowel MS Word als MS PowerPoint. Bij aangaf krijg je beide versies, je kunt zelf kiezen welke versie je gebruikt.

Houdt echter wel rekening met de volgende systeem vereisten:

  • Een computer met MS Office (Word/PowerPoint) 2007 of een nieuwere versie is vereist om de sjablonen te kunnen bewerken.
  • Basiskennis en ervaring met Word of PowerPoint is nodig om de sjablonen te kunnen bewerken. Het bewerken is niet moeilijk, mits je bekend bent met de basis functionaliteiten van Word of PowerPoint.
  • Wij raden aan om een desktop of laptop computer te gebruiken voor het bewerken van de sjablonen. Bewerken op een telefoon of tablet is erg moeilijk door het ontbreken van een muis.

Stap 2: Plaats de bestelling

Heb je een mooi cv sjabloon gevonden? Plaats een bestelling en je kunt binnen 5 minuten direct zelf aan de slag met het cv sjabloon.

Volg de volgende stappen:

  • Klik bij jouw gekozen cv sjabloon op de bestel knop
  • Vul het online bestelformulier in (let op vul het juiste e-mailadres is, naar dit e-mailadres wordt de downloadlink gestuurd)
  • Kies de betaalwijze van jouw voorkeur: iDEAL, Bancontact/mistercash, PayPal of Credit Card (via PayPal, geen PayPal account vereist)
  • Rond betaling volledig af

Stap 3: Download de bestanden

Direct na het afronden van de betaling ontvang je een automatische mail met daarin de downloadlink waarmee je de cv sjabloon bestanden kunt downloaden. Ook op de check-out pagina waar je op terugkomt na de betaling staat en downloadlink die je kunt gebruiken.

Controleer de spambox van je mail account wanneer je de mail met downloadlink niet direct ontvangt. Helaas komt het wel eens voor dat de mail daarin belandt.

Voor sommige cv sjablonen is het nodig om extra lettertypes te downloaden en te installeren voordat je aan de slag kunt met het cv sjabloon. De downloadlinks naar deze lettertypes vind je in de meegeleverde .txt file. In het eveneens meegeleverde instructiedocument vind je meer uitleg over de installatie van lettertypes.

Stap 4: Bewerk je cv sjabloon

Na het downloaden en installeren van de benodigde bestanden, raden we je aan eerst het meegeleverde instructiedocument door te lezen. Hierin vind je handige tips en uitleg over het bewerken van je cv.

Kies in welk programma jij je cv wilt maken; Word of PowerPoint.

Ben je klaar met bewerken, sla je cv dan ook op als PDF. Gebruik de PDF versie om je cv digitaal te versturen bij een sollicitatie. Je weet dan zeker dat de ontvanger je cv precies hetzelfde ziet, zonder risico op verspringingen of verschuivingen van regels of foto’s.