Onze werkwijze

Informatie

De Leydsche probeert je altijd zo goed, snel en duidelijk mogelijk te helpen met jouw Curriculum Vitae. Daarvoor hebben we zo veel mogelijk relevante informatie van jou nodig. Om een professioneel CV te maken kijken we allereerst naar je huidige CV. Het is mogelijk om je huidige CV te uploaden via de bestelpagina. Hier kun je eventueel ook de URL van de vacature waarop je wilt solliciteren in het bestelformulier kopiëren. Wij raden je aan dit zeker te doen, zodat we jouw nieuwe CV of ons advies kunnen opstellen aan de hand van de vacature.

Contact

Indien nodig zullen we ook via de mail of telefoon contact met je opnemen om alle informatie te verzamelen die nodig is om je CV zo goed mogelijk te maken. We kunnen je overdag of ’s avonds bellen afhankelijk van jouw voorkeur. We begrijpen hoe ongemakkelijk het kan zijn om over je CV en sollicitaties te praten onder werktijd met je collega’s erbij. Je kunt ook zelf contact opnemen met De Leydsche via onze contactpagina, of direct mailen naar info@deleydsche.nl

Levertijd

De Leydsche streeft voor de CV rewrite en CV op maat altijd naar een levertijd van maximaal 1 week.

Bij een CV Sjabloon bestelling, kan je het sjabloon direct na de betaling downloaden via de check-out pagina. Daarnaast krijg je automatisch een downloadlink toegestuurd via e-mail na afronding van de betaling.

Betalen

Bij een CV rewrite en CV Op maat bestelling hoef je niet vooruit te betalen maar betaal je gewoon nadat je het eindresultaat hebt ontvangen. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

Voor een CV Sjabloon bestelling is het mogelijk om direct via iDEAL, MisterCash of PayPal te betalen. Het is ook mogelijk met credit card te betalen via PayPal, je hebt in dat geval geen PayPal account nodig.

Meer informatie over de betaling vind je in onze Algemene Voorwaarden.